5. Ofte stilte spørsmål

Ta en titt her. kanskje finner du svar på det du lurer på.

PÅMELDING
Jeg har meldt meg på i feil klasse. Går det an å bytte?


Svar: Ja, det går bra. Logg deg inn på Min side hos EQ Timing og velg den klassen som passer deg. Eventuelt mellomlegg betales umiddelbart.

Hva må jeg gjøre for å delta i trippelkonkurransen?


Svar: Alle som deltar i alle arrangementene er automatisk med. I tillegg er det en egen trippelpåmelding i perioden 1. november fram til Montebellorittet.


FØR RENNET

Når blir løypa merket?
Svar: Detaljmerking gjøres dagen før arrangementet. Grunnen til at vi ikke merker tidligere, er at vi har vært plaget med hærverk. Se ogsål kart på nettsidene våre.Hvorfor heter det Montebello?


Svar: Montebellorittet har fått navnet etter fjelltoppen Montebello (533moh) som ligger på Vestskauen mellom Kabretta og Prestevannet. Navnet betyr jo “vakkert fjell” og utsikten herfra er flott. Direktør Schwartz ved Eidsfoss jernverk fikk bygget sitt eget jaktslott rett nedenfor toppen. På 30-tallet startet idrettsklubbene i Sande, Eidsfoss og Konnnerud Montebelloløpet som var et skogsløp på barmark. Løypa gikk over Montebellotoppen hvor stien fremdeles er blåmerket.UNDER LØPET

Jeg er nødt til å bryte, hva gjør jeg?

Svar: Hvis du må bryte løpetmå du huske å gi oss beskjed. Lever startnummer og brikke til en funksjonær ved start/mål eller en løypevakt.ETTER LØPET