2020.02.10: MONTEBELLORENNET 2020 AVLYSES

Dessverre var ikke værgudene snille med oss i helga. Kombinasjonen av få påmeldte sammen med utfordrende snøforhold i deler av traseen gjør at vi har tatt beslutningen om å avlyse årets renn. Selv om vi kunne ha arrangert rennet på en nogenlunde forsvarlig måte med start og mål på Steinmyr, har vi funnet ut at det blir en for omfattende jobb å flytte hele arrangementet inn på skauen med så få forhåndspåmeldte. I henhold til våre betingelser refunderes halve startkontingenten. Hvis du ønsker refusjon, send oss en epost med navn og kontonummer til post@montebellorennet.no innen 1. mars 2020. Det er også mulig å flytte påmeldingen til neste år.

Det er 31 år siden forrige gang vi måtte avlyse Montebellorennet grunnet dårlige snøforhold. Vi er trygge på at forholdene på Vestskauen gjør at vi kan arrangere Montebellorennet med start og mål på Montebello Arena også i fremtiden, og håper å se mange deltakere på start neste vinter.