5. Ofte stilte spørsmål

Ta en titt her. Kanskje finner du svar på det du lurer på.

PÅMELDING
Jeg har meldt meg på i feil klasse. Går det an å bytte?


Svar: Ja, det går bra. Logg deg inn på min side og velg den klassen som passer deg. Eventuelt mellomlegg betales med VISA eller MC.Jeg har valgt feil pulje. Går det an å bytte?

Svar: Ja, det går bra. Logg deg inn på min side og velg den puljen som passer deg. Vær oppmerksom på at maks antall i hver pulje er 75 og at vi kommer til å foreta en endelig seeding/puljeinndeling uka før rennet.Hva må jeg gjøre for å delta i trippelkonkurransen?


Svar: Alle som deltar i alle arrangementene er automatisk med. I tillegg er det en egen trippelpåmelding i perioden 1. november til 12. februar.


FØR RENNET

Når blir løypa merket?
Svar: Vi merker med skilt i kryss et par uker før rennet. Detaljmerking gjøres dagen før arrangementet. Grunnen til at vi ikke merker tidligere, er at vi har vært plaget med hærverk. Se ogsål kart på nettsidene våre.Hvorfor heter det Montebello?


Svar: Montebellorittet har fått navnet etter fjelltoppen Montebello (533moh) som ligger på Vestskauen mellom Kabretta og Prestevannet. Navnet betyr jo “vakkert fjell” og utsikten herfra er flott. Direktør Schwartz ved Eidsfoss jernverk fikk bygget sitt eget jaktslott rett nedenfor toppen. På 30-tallet startet idrettsklubbene i Sande, Eidsfoss og Konnnerud Montebelloløpet som var et skogsløp på barmark. Løypa gikk over Montebellotoppen hvor stien fremdeles er blåmerket.UNDER RENNET


Jeg er nødt til å bryte, hva gjør jeg?

Svar: Hvis du må bryte rittet må du huske å gi oss beskjed. Lever startnummer og brikke til en funksjonær ved start/mål eller en løypevakt.ETTER RENNET


Må jeg gjøre noe for at seedingen skal gå i orden?

Svar: Du er selv ansvarlig for å registrere riktig ID tilhørende rennene du ønsker seeding til. Vi sender komplette resultatlister til de rennene vi er seedingsrenn for. Vasaloppet tilbyr ikke autoseeding for utenlandske renn. Du må derfor møte på seedingskontoret i Sälen eller Mora for å få endelig seeding.