Få i deg næring under rittet!

Montebellorittet samarbeider med Sponser om ernæring til årets ritt.

Klikk på bildet for å vise det større - Bilde_6
8/5-2016

Om Sponser

Sponser Sport Food er et sveitsisk sportsernæringsmerke som har eksistert i over 25 år siden 1988. Sponser er nå ledende på det sveitsiske markedet og kom først til Norge i 2014.
Sponser Sport Food leverer sportsernæringsprodukter av beste kvalitet, og jobber tett sammen med idrettsutøvere, spesialister og den vitenskapelige verden. Forskningen bak produktene gjenspeiler seg i kunnskapen bak- og kvaliteten på produktene.

Sponser Sport Food jobber hele tiden for å være innovative, og kunne være fremst på utvikling av nye og trygge produkter. Sponser ønsker å gi mosjonister så vel som toppidrettsutøvere muligheten til å bruke sportsernæringsprodukter som er spesielt tilpasset de ekstra behovene kroppen har ernæringsmessig i forbindelse med trening og hard fysisk aktivitet.

Produktene brukes aktivt av mange meget profilerte idrettsutøvere, derav blant annet;
Team Leaseplan Go, Petter Eliassen(vinner av Vasaloppet og Birken 2015), Henrik Kippernes, Kristin Lie(Vinner av Norseman 2015), Line Foss(Vinner av Norseman 2014), Team Arctic, Team Merida, Team Joker, Bjørn Tore Kronen Taranger(Norgesmester 24timers løp og innehaver av Norgesrekorden), Håvard Haukenes, Andreas Myhre Sjurseth, Sondre Turvoll Fossli, Kristine Helle, Christina Bus Holdt, Thomas Stordalen m/flere.

Sponser selges primært rundt omkring i flere sportsbutikker i hele Norge.

Finn mer informasjon om våre kvalitetsprodukter på www.sponser.no

Vi er stolte av å være leverandør av sportsernæring til alle montebelloarrangementene 2016. Til Montebellorittet har vi laget en sportsernæringspakke dette arrangementet i samarbeid som selges hos Treningspartner. I pakken får du alt du skulle trenge av produkter før, under og rett etter selve arrangementet. Vi har plukket ut kvalitetssikre produkter fra vårt sortiment som skal bidra til å gi deg en bedre opplevelse gjennom konkurransen.

Før rittet:

Cereal Energy plus –
Dette er en god müslibar som er beriket med L-carnitin og magnesium. Magnesium er viktig for elektrolyttbalansen og bidrar til normal muskelfunksjon. Med 58% karbohydrater og 11% protein er denne baren ypperlig å fordøye i forkant av konkurranse for å sikre energi før start. Bruk denne 60-45 minutter før start på rittet.

Underveis i rittet:

Long Energy – Dette er en syrefri konkurransedrikk med høy andel av karbohydrater i tillegg til 5% protein. Sportsdrikken er syrefri, noe som gjør at den er helt fantastisk for magen og fordøyelsen! Energidrikken inneholder 8 kilder av karbohydrater noe som fører til jevn energitilførsel og bedre glykogenlagring. Ved at den også inneholder litt protein vil det føre til at musklene dine får tilstrekkelig med energi underveis, noe som er viktig da all trening og konkurranse bryter de ned! Bruk denne første halvdel av løpet. Glutenfri!

Competition – Dette er en syrefri, lett smaksatt konkurransedrikk basert på 8 forskjellige karbohydratkilder! Veldig lett fordøyelig både under trening og ekstreme anstrengelser! Inneholder elektrolytter som natrium, kalium, kalsium, og magnesium! Dette gjør at du binder væsken du tar til deg, samt at du forhindrer eventuelle kramper! Bytt ut denne med Long Energy etter halvveis ritt! Kjør altså med en flaske Long Energy og en flaske Competition slik at du kan gjøre denne justeringen selv! Gluten – og Laktosefri!

High Energy Bar – Dette er en konkurransebar for langvarig energi med betaglukaner fra havre, mellomlange fettsyrer og BCAA – forgrenede aminosyrer for at musklene ikke skal bli så raskt slitne! Ta denne FØR du merker at du er sulten eller begynner å gå tom! Litt før halvveis i din estimert sluttid er perfekt! Smaker utrolig godt når du virkelig trenger det som mest!

Liquid Energy Plus – Dette er en lett fordøyelig sportsgel fra primært raske karbohdyratkilder! Den inneholder så mye som 50mg koffein og skal virkelig få deg til å kvikne til når du begynner å bli sliten og hodet heller ikke henger helt med i det tøffe terrenget! Koffein har en prestasjonsfremmende effekt ved å promotere konsentrasjonen og sinke tretthet! Denne får du i en «åpne-lukke-tube» slik at du kan tilpasse inntaket helt perfekt etter dine ønsker. Bruk denne som en energiboost når du er halvveis i rittet og frem til mål!

Etter rittet:

Protein 34 – Dette er en protein-karbohydrat bar som er basert på melk- og soyaproteiner. Kommer med sjokoladeovertrekk. En bar som inneholder nok protein til å kunne spises istedenfor å drikke en annen proteinshake etter trening. Ta denne baren i løpet av de første 30 minuttene etter at du har kommet i mål.

Hele denne pakken har vi satt sammen spesialdesignet for montebellorittet 2016. Pakken får du kjøpt hos Treningspartner i Lier eller på www.treningspartner.no

Vi ønsker alle deltakere lykke til med konkurransen!

Sportslig Hilsen
Sponser Sport Food

 
© Montebellorittet
PB 76
3071 SANDE